Algemene voorwaarden en privacy beleid

(Kijk onderaan voor ons privacybeleid)

Aanvaarding van de algemene voorwaarden
Door het bestellen op onze site, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, met inbegrip van ons privacybeleid.

Prijswijzigingen
CalConditioner behoudt zich het recht voor om prijzen te wijzigen. Prijzen op het moment van het plaatsen van een bestelling zijn geldig in het gehele koopproces. Met uitzondering van momenten waar software of menselijke fouten producten een duidelijke foutieve prijs geven, Calconditioner behoudt zich dan het recht voor om een order te annuleren.

Veranderen van het product assortiment
CalConditioner behoudt zich het recht voor haar beschikbaarheid van de voorraad op de site te wijzigen en items uit het assortiment te verwijderen alvorens een aankoop is geregistreerd.

Productinformatie
Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat de inhoud op onze site correct is. Echter, wij zijn ook maar mensen, onbedoelde fouten kunnen optreden. Kleuren op uw computerscherm zijn niet altijd 100% accuraat.

Jonger dan 18 jaar?
Als u jonger bent dan 18 jaar, dan is toestemming van je ouders of voogd nodig om aankopen te doen in deze webshop.

Beschadiging tijdens transport
Alle verzonden pakketten worden verzekerd. Als het pakket en / of de inhoud is beschadigd bij aankomst, meld dit dan aan de koerier bij aflevering. Bij het terugsturen van goederen naar ons dient u ook gebruik te maken van verzekerde verzending, de kosten hiervan zullen binnen de garantieperiode worden vergoed. Bewaar uw verzendbewijs. Bemerkt u schade bij het uitpakken van uw artikelen, neem dan contact met ons op.

Winkelen, expeditie en douane
Alleen klanten met een geldige Europees mailadres kunnen bestellingen in deze webshop te plaatsen. Helaas, zijn we momenteel niet in staat om onze producten te leveren buiten Europa.Privacybeleid


Calconditioner Webshop
Alle inhoud op deze site, zoals tekst, afbeeldingen, logo's, pictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, data compilaties en software is eigendom van Calconditioner of haar leveranciers en beschermd door internationale wetten op het auteursrecht. Deze site of een deel ervan mag niet worden gereproduceerd, gedupliceerd, gekopieerd, verkocht, doorverkocht, bezocht, of anderszins geëxploiteerd voor commerciële doeleinden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Calconditioner.

Uw privacy
Wij respecteren uw privacy. Alle persoonlijke informatie die u verstrekt wordt gebruikt voor het doel van het geven van de best mogelijke informatie. In ons feedback formulier en digitale catalogus formulier, vragen wij u om ons bepaalde contactgegevens, die nodig zijn om te versturen / te antwoorden op de door u gevraagde informatie. We vragen ook om andere informatie, waarvan een groot deel optioneel is. Calconditioner gebruikt deze informatie om haar klanten beter te begrijpen en een betere service te bieden.

Niet-openbaarmaking aan derden
Tenzij we uw uitdrukkelijke toestemming hebben, zullen wij uw persoonlijke gegevens niet bekend maken aan derden. We zullen uw persoonlijke informatie niet verkopen, verhuren of verhandelen aan anderen voor marketingdoeleinden, zonder uw uitdrukkelijke toestemming. We kunnen statistische gegevens over het gebruik van onze webshop, zoals verkeerspatronen en gerelateerde site informatie verzamelen, maar deze informatie zal geen persoonlijk identificeerbare informatie bevatten.

Veiligheid van uw gegevens
Wij volgen strikte veiligheidsprocedures bij de opslag en openbaarmaking van informatie die u ons heeft gegeven. Dit is om ongeoorloofde toegang of onrechtmatige verwerking van uw persoonlijke gegevens te voorkomen.

E-mail
Calconditioner stuurt u alleen e-mails als u vraagt om meer informatie. We gebruiken ook uw e-mailadres om uw bestelling / aanvraag te bevestigen en om te reageren op eventuele vragen. We zullen u niet lastig vallen als u niet vraagt om informatie!

Uw toestemming
Door het gebruik van onze website geeft u ons toestemming om uw persoonlijke gegevens te verzamelen en te gebruiken op de wijze zoals beschreven in dit privacy beleid. Eventuele wijzigingen in ons privacy beleid zullen worden geplaatst op deze site.