Waterontharder CC1500-HT

€189,00
kalkaanslag verwijderenCalConditioner waterontharder is een unieke, duurzame en milieuvriendelijke methode om kalkaanslag in huis op te lossen. Met CalConditioner verbruikt u minder energie en bovendien verlengt u de levensduur en verbetert u de werking van heel wat huishoudtoestellen. Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee. Eén toestel is voldoende om een heel huis kalkvrij te houden.

De waterontharder CC1500-HT is gelijk aan de CC1500 maar heeft hittebestendige spoelen. Deze CalConditioner is ontworpen voor montage op (bijvoorbeeld) stoom- en/of koelleidingen. De CC1500-HT wordt meestal professioneel gebruikt om kalkaanslag te voorkomen in grote warmwaterapparaten zoals industriële boilers, filters, vaatwassers en wasmachines. Deze ontharder werkt optimaal voor leidingen met een doorsnede van 12 mm tot 25 mm.

De CC1500-HT kan tot 1500 liter water per uur bewerken, dat is 25 liter per minuut. Ter vergelijking: een volledig open gedraaide kraan levert ongeveer 10 liter per minuut. De installatie kunt u eenvoudig zelf zonder gereedschap uitvoeren. De CalConditioner wordt op de leiding gemonteerd, dus niet tussen de leiding. Er worden geen leidingen onderbroken en het water hoeft niet afgesloten te worden. De CalConditioner mag horizontaal, verticaal en/of deels om de hoek gemonteerd worden.

De verpakking van elke CalConditioner bevat alle benodigde onderdelen voor een correcte montage. Voor de montage is geen gereedschap nodig en het vereist ook geen bijzondere handigheid of kennis. De installatie kunt u eenvoudig zelf zonder gereedschap uitvoeren. De CalConditioner wordt op de leiding gemonteerd, dus niet tussen de leiding. Er worden geen leidingen onderbroken en het water hoeft niet afgesloten te worden. De CalConditioner mag horizontaal, verticaal en/of deels om de hoek gemonteerd worden.

De CalConditioner maakt een steeds wisselend elektromagnetisch veld. Een maal monteren en geen omkijken meer naar. Het voorkomen van kalkaanslag begint direct, het verwijderen van bestaande kalkaanslag gaat laag voor laag tot uiteindelijk alles helemaal schoon is. De CalConditioner heeft geen onderhoud nodig alleen stroom. Het verbruik is 1 tot 2 euro per jaar, de besparing op energie doordat uw apparaten een hoger rendement krijgen kan oplopen tot honderden euro's per jaar.

Onze waterontharders zijn o.a. ook te koop bij bol.com
In winkelwagen
Technische specificaties:

Capaciteit
1500 liter/uur

Diameter
12 tot 25 mm

Verbruik
2 Watt / uur

Breed
105 mm

Hoog
72 mm

Diep
45 mm

Garantie
3 jaar

EAN code
7432238694615

2 Watt / uur is ongeveer € 3,- per jaar.

Prijs: €189,00