Waterontharder CC2500

€299,00
CalConditioner waterontharder is een unieke, duurzame en milieuvriendelijke methode om kalkaanslag in huis op te lossen. Met CalConditioner verbruikt u minder energie en bovendien verlengt u de levensduur en verbetert u de werking van heel wat huishoudtoestellen. Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee. Eén toestel is voldoende om een heel huis kalkvrij te houden.

Aanrader | Doortje

✔ Aanrader voor zwembad

+ Geen kalkbodem meer

+ Levensduur pomp en filter

- Geen

Aanrader | Henk34

✔ Ik raad dit product aan

+ Scheelt schoonmaakuren

+ Eenvoudig te plaatsen

+ Lagere energierekening

- Geen

Aanrader | Doreth

✔ Beslist kopen

+ Ken het apparaat van mijn werk

+ Veel goedkoper dan filteren

+ Minder stroom en gas verbruik

- Geen

Deze waterontharder is dé kalkaanslag oplossing voor zeer grote woningen, kleine appartementen complexen of kleine bedrijven. De CC2500 wordt ook toegepast voor toiletruimtes in de horeca en sportaccommodaties. Autowasstraten gebruiken de CC2500 om storingen te voorkomen aan de apparatuur. Deze ontharders werken optimaal voor waterleidingen met een doorsnede van 15 mm tot 30 mm. De CC2500 kan tot 2500 liter water per uur bewerken, dat is ruim 40 liter per minuut. Ter vergelijking: een volledig open gedraaide kraan levert ongeveer 10 liter per minuut.

Voor ontharders met een grotere capaciteit kijkt u bij onze industriële apparaten.

De verpakking van elke CalConditioner bevat alle benodigde onderdelen voor een correcte montage. Voor de montage is geen gereedschap nodig en het vereist ook geen bijzondere handigheid of kennis. De installatie kunt u eenvoudig zelf zonder gereedschap uitvoeren. De CalConditioner wordt op de leiding gemonteerd, dus niet tussen de leiding. Er worden geen leidingen onderbroken en het water hoeft niet afgesloten te worden. De CalConditioner mag horizontaal, verticaal en/of deels om de hoek gemonteerd worden.

De CalConditioner maakt een steeds wisselend elektromagnetisch veld. Een maal monteren en geen omkijken meer naar. Het voorkomen van kalkaanslag begint direct, het verwijderen van bestaande kalkaanslag gaat laag voor laag tot uiteindelijk alles helemaal schoon is. De CalConditioner heeft geen onderhoud nodig alleen stroom. Het verbruik is 2 tot 3 euro per jaar, de besparing op energie doordat uw apparaten een hoger rendement krijgen kan oplopen tot honderden euro's per jaar.

In winkelwagen
Technische specificaties:

Prijs
€ 299,00

Capaciteit
2500 liter/uur

Diameter
15 tot 30 mm

Verbruik
2 Watt/uur

Temperatuur
-10 tot +70°

Vocht bestendig
Ja

Waterdicht
Nee

Breed
150 mm

Hoog
75 mm

Diep
50 mm

Garantie
3 jaar

EAN code
7432238693694

2 Watt / uur is ongeveer € 3,- per jaar.

Voor 16:00 besteld morgen in huis
Gratis verzending binnen de EU
Verzenden met PostNL
Veilig betalen met ideal en Paypal
90 dagen niet-goed-geld-terug
Altijd voldoende voorraad
3 jaar garantie
Eenvoudig zelf monteren

Afbeelding: 
Prijs: €299,00