Waterontharder CC2500-C240

€309,00
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Voor 16:00 besteld morgen in huis
Gratis verzending
90 dagen niet-goed-geld-terug
Waterontharder Calconditioner CC2500-C240

€ 309,00
In winkelwagen
Specificaties
Geschikt voor kunststof, koper, aluminium en stalen leidingen. Bewerkt tot 2500 liter water per uur (40 liter per minuut). Daarmee is de CC2500-C240 geschikt voor zeer grote woningen, kleine appartementen complexen of kleine bedrijven. De CalConditioner gebruikt ongeveer 4 euro stroom per jaar. Deze waterontharder werkt optimaal voor waterleidingen met een doorsnede van 25 mm tot 40 mm. CalConditioner is eenvoudig en zonder gereedschap te monteren, de verpakking bevat alle benodigde onderdelen voor een correcte bevestiging. Uiteraard ontvangt u een uitstekende garantie van 3 jaar.
Technische specificaties:
Prijs
€ 309,00

Capaciteit
2500 liter/uur

Diameter
25 tot 40 mm

Verbruik
4 euro / jaar

Breed
150 mm

Hoog
75 mm

Diep
50 mm

Garantie
3 jaar

EAN code
7432238694653
De lengte van de stroomkabel is 170cm. Als dat niet voldoende is hebben we verlengkabels van 1 tot 10 meter.

 
 
  ✔ 90 dagen niet-goed-geld-terug
  ✔ Voor 16u besteld morgen in huis
  ✔ Gratis verzending binnen de EU
  ✔ Verzenden met PostNL
  ✔ Veilig betalen, ideal en Paypal
  ✔ België Bancontact en Creditcart
  ✔ Altijd voldoende voorraad
  ✔ 3 jaar garantie
  ✔ Eenvoudig zelf monteren
Waarom CalConditioner gezonder is dan andere waterontharders
CalConditioner waterontharder is de meest gezonde en milieuvriendelijke oplossing tegen kalkaanslag. De meeste waterontharders verwijderen kalk uit uw drinkwater. Zo heeft u natuurlijk geen last meer van aanslag op uw leidingen, maar met het verwijderen van kalk uit uw water worden ook alle gezonde magnesium en calcium mineralen direct verwijderd. CalConditioner zorgt er voor dat uw water heerlijk zacht wordt en dat de gezonde mineralen calcium en magnesium in uw drinkwater behouden blijven en dat heeft een directe invloed op uw gezondheid. Een gebrek aan magnesium en calcium kan namelijk grote gevolgen hebben voor uw welzijn. Zo kunt u genieten van zacht water, heeft u geen schade door kalkaanslag, bespaart u direct energie en blijft uw drinkwater lekker én gezond.
Hoe CalConditioner werkt
CalConditioner bevestigt u heel eenvoudig en zonder gereedschap aan uw waterleiding. Is de CalConditioner aangebracht, dan zal die direct de lading van de kalkdeeltjes in uw water veranderen, waardoor kalk niet meer blijft plakken aan uw leidingen of de verwarmingselementen van uw apparaten. Het veranderen van deze lading is een natuurlijk proces en daarmee goed voor mens en milieu. CalConditioner zorgt er voor dat niet alleen de lading van nieuwe kalkdeeltjes verandert, ook reeds aangehechte kalkaanslag zal verdwijnen en daarmee worden uw apparaten weer als nieuw. Meer informatie over de werking leest u hier.
De vele voordelen van CalConditioner waterontharder
 • kalkaanslag wordt voorkomen én verwijderd
 • besparing op energiekosten
 • goed voor het milieu
 • langere levensduur van uw apparaten
 • voorkomt reparaties
 • geen zorgen meer over kalkaanslag in uw apparaten
 • geen droge huid meer na het douchen
 • witter en soepeler wasgoed
 • een schonere keuken en badkamer
 • minder wasmiddel nodig
 • meer water door uw douchekop
 • goed functionerende apparaten
Besparing op energiekosten
Kalk zet zich af op de verwarmingselementen van uw apparaten zoals een CV installatie, vaatwasser, wasmachine, boiler of waterkoker. Die laag kalk of de kalkaanslag werkt als een isolatiedeken op het verwarmingselement en zorgt er voor dat het verwarmen van uw water langer duurt. Wist u dat slechts 2 millimeter kalkafzetting op een warmte-element al zorgt voor 20% extra energieverbruik? Die extra tijd dat u langer moet stoken is puur energie-verlies. Afhankelijk van de hoeveelheid kalk kan dit verlies oplopen tot wel 50%. Met CalConditioner verdwijnt kalkaanslag en heeft u een slimme en zeer eenvoudige manier om energie te besparen. Deze besparing kan voor een gemiddeld gezin oplopen tot honderden euro’s per jaar.
Waarom is kalkaanslag zo slecht?
 • lastig te reinigen
 • trekt bacteriën aan
 • kan legionella groei veroorzaken in tijdelijk niet gebruikte waterleidingen
 • vermindert de levensduur van uw apparaten
 • kost veel energie omdat opwarmen veel langer duurt
Overige CalConditioner modellen
CalConditioner is tevens verkrijgbaar als CC750 voor eenpersoonshuishoudens, appartementen of caravans of als CC1500 voor normale woningen.
Afbeelding: 
Prijs: €309,00