Meteen naar de inhoud

Waterontharder CC1500

199,00

woonhuis of zwembad

Besparing
€ 200-300
Capaciteit
1500 l/uur
Garantie
3 jaar
EAN code
7432238693687
Of koop bijProductbeschrijving
Bent u op zoek naar de meest gezonde en milieuvriendelijke oplossing tegen kalkaanslag? Dan is de Calconditioner precies wat u zoekt. Met dit apparaat verwijdert en voorkomt u kalkaanslag zonder de gezonde mineralen uit uw drinkwater te verwijderen. Daardoor heeft u geen schade aan uw apparaten door kalkaanslag, bespaart u direct veel energie en kunt u toch profiteren van zacht en vooral gezond drinkwater.

Waarom Calconditioner gezonder is dan andere waterontharders
De meeste waterontharders verwijderen kalk uit uw drinkwater. Daarmee heeft u natuurlijk geen last meer van aanslag op uw leidingen maar worden er wel belangrijke mineralen aan uw water onttrokken. Calconditioner verwijdert en voorkomt kalkaanslag en laat de belangrijke magnesium en calcium mineralen wél in uw drinkwater bestaan en dat is direct van invloed op uw gezondheid. Een gebrek aan calcium en magnesium kan namelijk grote gevolgen hebben voor uw welzijn.

Hoe Calconditioner werkt
U kunt de Calconditioner heel eenvoudig en zonder gereedschap bevestigen aan uw waterleiding. Vanaf dat moment zal de Calconditioner de lading van de kalkdeeltjes in uw drinkwater veranderen, waardoor kalk niet meer aan uw leidingen of verwarmingselementen blijft plakken. Het veranderen van deze lading is een natuurlijk proces en daarmee goed voor mens en milieu. Calconditioner voorkomt niet alleen kalkaanslag, maar zorgt er tevens voor dat bestaande kalkaanslag in uw apparaten oplost. Daarmee worden uw apparaten weer als nieuw en bespaart u bovendien veel energie.

De vele voordelen van Calconditioner waterontharder
✅  geen magneet, geen zout, geen onderhoud
✅  kalkaanslag wordt voorkomen én verwijderd
✅  goed voor uw gezondheid
✅  duurzaam en milieuvriendelijk
✅  besparing op energiekosten
✅  langere levensduur van uw apparaten
✅  goed functionerende apparaten
✅  voorkomt reparaties
✅  geen zorgen meer over kalkaanslag
✅  schonere keuken, badkamer en toilet
✅  minder wasmiddel nodig
✅  witter en soepeler wasgoed
✅  meer water uit uw douchekop
✅  geen droge huid meer na het douchen

Besparen op energiekosten
Zoals u weet zet kalk zich af op de verwarmingselementen van uw apparaten. Uw CV ketel, wasmachine, vaatwasser, boiler of waterkoker krijgen allemaal een laagje witte kalk op het verwarmingselement en daardoor duurt het verwarmen van deze apparaten veel langer. Dat kost natuurlijk extra energie: slechts 2 mm kalkafzetting zorgt al voor 20% extra energieverbruik. Afhankelijk van de hoeveelheid vastgezette kalk kan het energie-verlies oplopen tot wel 50%. Met Calconditioner verdwijnt deze kalkaanslag en heeft u een slimme en zeer eenvoudige manier om energie te besparen. Die besparing kan voor een gemiddeld gezin oplopen tot wel honderden euro’s per jaar.

Waarom is kalkaanslag zo slecht?
– het is moeilijk om te verwijderen
– niet verwijderde kalkaanslag trekt bacteriën aan
– kalkaanslag kan legionella groei veroorzaken in tijdelijk niet gebruikte leidingen
– de levensduur van uw apparaten vermindert
– opwarmen duurt veel langer en kost meer energie

Calconditioner voor woonhuizen, appartementen en bedrijven
De CC1500 is ontworpen voor meerpersoonshuishoudens maar kan ook gebruikt worden in studentenhuizen, een appartementenblok voor alleenstaanden of in grote keukens (restaurant, instelling). De CC1500 wordt ook professioneel gebruikt om kalkaanslag te voorkomen in grote warmwaterapparaten zoals industriële boilers, filters, vaatwassers en wasmachines. Kapsalons maken graag gebruik van de Calconditioner omdat haren zachter worden en ook autowasstraten maken er graag gebruik van om verstopping van spuitmondjes te voorkomen.

Specificaties
De CC1500 kan 1500 liter water per uur bewerken, dat is 25 liter per minuut. Ter vergelijking: een volledig open gedraaide kraan levert ongeveer 10 liter per minuut. De Calconditioner gebruikt 1 Watt per uur. Calconditioner is eenvoudig en zonder gereedschap te monteren, de verpakking bevat alle benodigde onderdelen voor een correcte bevestiging. Uiteraard ontvangt u een uitstekende garantie van 3 jaar.

Reviews

https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Calconditioner-watertechniek_1203466/reviews

EAN

7432238693687

GTIN

7432238693687

Afmetingen

11 x 7 x 5cm

Stroomverbruik

2,5 kilowatt per jaar

brand

Calconditioner