Meteen naar de inhoud

Waterontharder CC750

159,00

Productbeschrijving
Calconditioner waterontharder is de meest gezonde en milieuvriendelijke oplossing tegen kalkaanslag. Calconditioner zorgt er voor dat uw water heerlijk zacht wordt en dat de gezonde mineralen calcium en magnesium in uw drinkwater behouden blijven. Bestaande kalkaanslag verdwijnt en nieuwe kalkaanslag wordt voorkomen. Zo kunt u genieten van zacht water, heeft u geen schade door kalkaanslag, bespaart u direct energie en blijft uw drinkwater lekker én gezond.

Waarom Calconditioner gezonder is dan andere apparaten
De meeste waterontharders verwijderen kalk uit uw drinkwater. Zo heeft u natuurlijk geen last meer van aanslag op uw leidingen, maar met het verwijderen van kalk uit uw water worden ook alle gezonde magnesium en calcium mineralen direct verwijderd. Met de Calconditioner verdwijnt kalkaanslag en blijven die mineralen wél gewoon behouden en dat heeft een directe invloed op uw gezondheid. Een gebrek aan magnesium en calcium kan namelijk grote gevolgen hebben voor uw welzijn.

Hoe werkt Calconditioner
Calconditioner bevestigt u heel eenvoudig en zonder gereedschap aan uw waterleiding. Is de Calconditioner aangebracht, dan zal die direct de lading van de kalkdeeltjes in uw water veranderen, waardoor kalk niet meer blijft plakken aan uw leidingen of de verwarmingselementen van uw apparaten. Het veranderen van deze lading is een natuurlijk proces en daarmee goed voor mens en milieu. Calconditioner zorgt er voor dat niet alleen de lading van nieuwe kalkdeeltjes verandert, ook reeds aangehechte kalkaanslag zal verdwijnen en daarmee worden uw apparaten weer als nieuw.

De vele voordelen van Calconditioner waterontharder
– kalkaanslag wordt voorkomen én verwijderd
– besparing op energiekosten
– goed voor het milieu
– langere levensduur van uw apparaten
– voorkomt reparaties
– geen zorgen meer over kalkaanslag in uw apparaten
– geen droge huid meer na het douchen
– witter en soepeler wasgoed
– een schonere keuken en badkamer
– minder wasmiddel nodig
– meer water door uw douchekop
– goed functionerende apparaten

Besparing op energiekosten
Kalk zet zich af op de verwarmingselementen van uw apparaten zoals een CV installatie, vaatwasser, wasmachine, boiler of waterkoker. Die laag kalk of de kalkaanslag werkt als een isolatiedeken op het verwarmingselement en zorgt er voor dat het verwarmen van uw water langer duurt. Wist u dat slechts 2 millimeter kalkafzetting op een warmte-element al zorgt voor 20% extra energieverbruik? Die extra tijd dat u langer moet stoken is puur energie-verlies. Afhankelijk van de hoeveelheid kalk kan dit verlies oplopen tot wel 50%. Met Calconditioner verdwijnt kalkaanslag en heeft u een slimme en zeer eenvoudige manier om energie te besparen. Deze besparing kan voor een gemiddeld gezin oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Waarom is kalkaanslag zo slecht?
– lastig te reinigen
– trekt bacteriën aan
– kan legionella groei veroorzaken in tijdelijk niet gebruikte waterleidingen
– vermindert de levensduur van uw apparaten
– kost veel energie omdat opwarmen veel langer duurt

Specificaties
De CC750 kan tot 750 liter water per uur bewerken (12,5 liter per minuut). Daarmee is de CC750 geschikt voor apparaten zoals een cv, boiler of quooker, maar ook voor eenpersoonshuishoudens, appartementen of caravans. Ter vergelijking: een volledig open gedraaide kraan levert ongeveer 10 liter water per minuut. Calconditioner is eenvoudig en zonder gereedschap te monteren, de verpakking bevat alle benodigde onderdelen voor een correcte bevestiging. 3 jaar garantie.

Reviews

https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Calconditioner-watertechniek_1203466/reviews

EAN

7432238693670

GTIN

7432238693670

Afmetingen

11 x 7 x 4 cm

Stroomverbruik

2,5 kilowatt per jaar

brand

Calconditioner