Antikalk

tips: kalkaanslag verwijderen douchekop

antikalk: geen kalkaanslag op douchekopBijna iedereen in Nederland heeft last van kalkaanslag als gevolg van hard water. Er zijn veel antikalk producten in de handel om de schade die veroorzaakt wordt door kalkaanslag te verwijderen maar die zijn slecht voor het milieu en over twee weken staat u weer te ontkalken. Met behulp van de CalConditioner waterontharder is het mogelijk om oude aanslag te verwijderen en nieuwe kalkvorming tegen te gaan, want ook bij kalkaanslag geldt, 'voorkomen is beter dan genezen'. Met de CalConditioner waterontharder is kalkaanslag verleden tijd. CalConditioner waterontharders zijn hier te koop.

Een waterontharder bespaart veel geld

Met een CalConditioner waterontharder is een huishouden ieder jaar zo'n 250 tot 1000 euro goedkoper uit. Hoe bespaart u zo eenvoudig zoveel geld? Dat is onder meer mogelijk omdat u tot 50 procent minder zeep en waspoeder nodig heeft. Verder kunt u tot wel 30% energie besparen doordat de wateropwarming veel sneller verloopt. En u bespaart ook nog eens op dure reparaties, want kalkaanslag is meestal de oorzaak van het vroegtijdig overlijden van uw vaatwasser en wasmachine. Begin morgen met besparen

Montage is een kwestie van minuten

antikalk: Calconditioner waterontharderDe montage kunt u heel eenvoudig zelf doen. (zie film) Voor het bedrijfsleven hebben we speciale antikalk systemen ontwikkeld. Voor industriële apparaten zoals wasmachines, koffiezetters en close-in boilers kunt u onze apparaten voor huishoudelijk gebruik gebruiken. Voor situaties met hoge watertemperaturen en/of hoge temperatuur als werkomgeving kunnen we een offerte op maat maken. Een overzicht van onze standaard producten voor de industrie ziet u hier.

Onze waterontharders zijn op deze website te koop maar ook te koop bij bol.com