Ga naar de inhoud

Kokendwaterkraan

Geen kraan zonder Calconditioner

Een geweldige uitvinding, de kokendwaterkraan is een “must have” in de moderne keuken. Ideaal om direct kokend water te kunnen gebruiken. Maar of je nu een Quooker, Howat, Selsiuz of Grohe hebt, ze gaan allemaal defect door kalkaanslag. En dat is ook logisch, want wat je in de waterkoker ziet aan kalkaanslag, dat gebeurt ook binnenin de kokend water kraan en in uw cv-ketel.

Wat kun je doen?

De enige oplossing is kalkaanslag voorkomen. En dan het liefst zonder de samenstelling van het water te veranderen. En dat is precies wat onze Calconditioner doet. Bijzonder voordeel van onze methode is dat ook bestaande kalkaanslag in leidingen en apparaten langzaam maar zeker verdwijnt. Het is dus nooit te laat om er aan te beginnen. Na verloop van tijd werkt de warmwaterkraan weer als vanouds en kun je nog jaren genieten van deze luxe aanwinst in de keuken.

Voorkom kalkaanslag in je kraan

Wil je alleen de kraan beschermen dan volstaat een Calconditioner CC750 vlak voor de kraan. Wil je de hele woning, dus inclusief de kraan en alle andere apparaten, verlossen van kalkaanslag dan is de Calconditioner CC1500 de oplossing. Deze plaats je dan op de hoofdleiding.

De Calconditioner is eenvoudig zelf te plaatsen zonder gereedschap. Er worden geen leidingen onderbroken en het apparaat komt niet in contact met het water! De Calconditioner is een elektronisch apparaat (geen magneet!). Een stopcontact in de buurt is noodzakelijk.

Calconditioner voorkomt dat de kraan kapot gaat. Zolang er nog warm water uit de kraan komt kan Calconditioner de kraan herstellen door deze weer kalkvrij maken. Is jouw kraan inmiddels defect dan ben je te laat. Neem dan contact op met de service afdeling van de fabrikant, wij kunnen dan niet meer helpen. De nummers staan hieronder.

Quooker

► Staalstraat 1 2984 AJ Ridderkerk
► +31 (0)180-420488
► info@quooker.nl

Howat

► Torenallee 52-54 5617 BD Eindhoven
► +31 (0)499-700274
► info@howat.nl

Selsiuz

► Nijverheidscentrum 2, 2761 JP Zevenhuizen
► +31 (0)88-2335533
► info@selsiuz.com

Grohe

► Metaalstraat 2 2718 SW Zoetermeer
► +31 (0)88 003 0700
► grohe@grohe.nl

Bekijk de oplossingen om defecten te voorkomen in onze webshop.