Kalkaanslag

tips: kalkaanslag verwijderen douchekop

kalkaanslag op verwarmingselement zonder waterontharderVrijwel al het leidingwater is hard (kalkhoudend). Zonder waterontharder zet kalkaanslag (kalksteen) zich in het wilde weg af met flinke energierekeningen tot gevolg. Dit is niet alleen slecht voor uw apparaten en leidingen maar ook slecht voor uw portemonnee. Een CalConditioner waterontharder houdt leidingen en verwarmde oppervlakken volkomen schoon. Het energieverbruik wordt aanzienlijk lager en warm-water apparaten gaan beduidend langer mee. De aanschafprijs is snel terugverdiend en de installatie kunt u makkelijk zelf doen. Zie film. CalConditioner waterontharders zijn hier te koop.

Kalkaanslag kost geld

kalkaanslag op warmtewisselaar waterontharderHier ziet u een bijna volledig verstopte warmtewisselaar van een boiler. Uw boiler of cv ketel ziet er van binnen net zo uit. U zult begrijpen dat het water hier steeds moeilijker hier doorheen stroomt en ook steeds moeilijker warmte opneemt. Gevolg: een bedroevende warm water straal en dat terwijl uw ketel maximaal staat te stoken. Een emmer warm water wordt een dure aangelegenheid op deze manier. Een schone warmtewisselaar kan zomaar een besparing opleveren van 30 tot 50%.

Kalkaanslag vrij

kalkaanslag vrij makenDit is een open gezaagde warmtewisselaar, een nieuwe en één die al een flink aantal jaren werd gebruikt zonder waterontharder. De reparateur zal u ná de reparatie een waterontharder adviseren. De reparatie had u zich kunnen besparen met een CalConditioner waterontharder. U bespaart dus niet alleen energie maar ook op dure reparaties. Uw kostbare apparatuur gaat veel langer mee. Daarom is een CalConditioner waterontharder een duurzame en milieuvriendelijke aanschaf.

Douche heeft weinig waterdruk

kalkaanslag vrij makenKalkaanslag treitert u vier maal tijdens het douchen. 1: Een droge geïrriteerde huid na het douchen.
2: Weinig waterdruk door een verstopte douchekop.
3: Warm water is tot 70% duurder door kalk.
4: kalkaanslag verwijderen van de badkamervloer en wanden is geen leuke klus. En dan hebben we het niet eens over hoe ongezond de chemicaliën zijn die u daarbij gebruikt voor u en voor het milieu. Hoog tijd om douchen weer prettig te maken. Een CalConditioner waterontharder verwijderd en voorkomt aanslag in warmtewisselaars zoals boilers en cv ketels. Uw douchekop verstopt niet meer en schoonmaken wordt een stuk minder vervelend. Zacht water maakt uw huid mooier en uw haar zachter. CalConditioner waterontharders zijn hier te koop.

Onze waterontharders zijn op deze website te koop maar ook te koop bij bol.com