Ontkalken: stop met agressieve middelen

tips: kalkaanslag verwijderen douchekop

ontkalken met azijnOntkalken? Eigenlijk weten we niet beter en denken we dat het een vast onderdeel is van de klusjes in huis. Ontkalken met azijn en/of andere chemische middelen stinkt, is slecht voor uw gezondheid en slecht voor het milieu. Oppervlakken met kalkaanslag zijn minder goed hygiënisch schoon te maken waardoor bacteriën meer kans krijgen op bijvoorbeeld uw kraan. Kalkaanslag in leidingen die regelmatig een tijdje niet gebruikt worden, zoals bij sportkleedkamers buiten het seizoen, is verantwoordelijk voor legionella groei met alle gevolgen van dien.

Kalkaanslag moet weg

ontkalken kraanU haalt uw drinkwater toch graag uit een schone kraan? En een verkalkte leiding waar waar bacteriën groei meer kans heeft, dat wilt u niet. En kalkaanslag in uw cv ketel of boiler zorgt er voor dat u veel meer energie gebruikt, zonde. En de levensduur van deze apparaten wordt door kalk aanzienlijk korter. Kortom, kalkaanslag moet weg, en het liefst zonder al te veel inspanning. De CalConditioner Waterontharder lost dit probleem voor u op. Een handig apparaatje dat u zelf kunt aansluiten zonder gereedschap en dat kalkaanslag voorkomt in uw hele huis en zelfs de reeds bestaande aanslag in uw leidingen en aangesloten apparaten langzaam maar zeker helemaal oplost. Kijk in onze waterontharder winkel.

Een waterontharder bespaart veel geld

ontkalken met azijn
Ontkalken met een waterontharder is de slimme investering. Omdat een CalConditioner waterontharder niet alleen kalkaanslag voorkomt maar ook de bestaande kalkaanslag in uw leidingen en aangesloten apparaten helemaal oplost gaat u tot wel 30% op uw energierekening besparen. Daarnaast bespaart u op schoonmaakmiddelen, heeft uw wasmachine minder zeep nodig en bespaart u zichzelf een hoop ergernis. De besparing op energie alleen al is zo groot, dat u de aanschaf van een CalConditioner waterontharder al binnen een jaar terug verdient. Deze besparing kan voor een gemiddeld gezin oplopen tot honderden euro's per jaar. CalConditioner waterontharders zijn hier te koop.

Onze waterontharders zijn op deze website te koop maar ook te koop bij bol.com