Waterontharder ervaringen en referenties

tips: kalkaanslag verwijderen douchekop

De beste referenties zijn natuurlijk mensen die onze waterontharder aanprijzen omdat ze positieve ervaringen hebben. Bijvoorbeeld op het forum van mensen met een huisje in Hongarije waar het water ook erg hard is: Hongarije forum. Of de 5 sterren referenties op onze facebook pagina. CalConditioner waterontharders zijn hier te koop.

Beoordelingen Calconditioner

Informatie website8,6
Montage9,4
Prijs / kwaliteit8,6
Resultaat9,0

99% beveelt Calconditioner aan

Naar de webshop Koop onze CalConditioner waterontharder bij Bol.com Volg ons op facebook Veilig kopen gegarandeerd


Kalkaanslag tegels Dhr. P. Nuijten uit Drente
Dit zou je kado moeten krijgen van de energieleverancier in plaats van een thermostaat. Hier heb je tenminste wat aan. Hiermee bespaar je echt op energie.

Kalkaanslag tegels Mevr. C. Terpstra uit Friesland
Het was me wel opgevallen dat de wasmachine er steeds langer over deed om klaar te komen maar ik had me niet gerealiseerd dat dat door kalkaanslag kwam. Na een half jaar een Calconditioner gebruikt te hebben is de wasmachine een kwartier eerder klaar. Dat is allemaal tijd dat hij water warm maakt. Dat bespaart dus veel stroom.

Kalkaanslag tegels Dhr. T. Boeré uit Noord-Brabant
Aankoop van de CalConditioner heeft er toe geleid dat onze inmiddels zestien jaar oude gas boiler in het begin steeds heter water ging leveren en het daarom noodzakelijk was de thermostaat kouder af te stellen.

Gourmet Dhr. Maurice H. uit Borculo.
Wij waren nogal sceptisch over de werking van de CalConditioner, ook al was de uitleg op de site over de werking overtuigend. Al snel vonden wij dat de smaak van ons kraanwater was verbeterd, maar wij waren op zoek naar een meer concreet bewijs. Ik woon in Borculo, waar het water zo hard is, dat wij 1 maal per 2 weken het Philips Gourmet koffiezet apparaat moesten ontkalken met schoonmaakazijn. Als ik dat niet deed liep het water niet meer door. Binnen 3 dagen na het schoonmaken zat er bovendien een witte aanslag op de binnenkant van het glazen waterreservoir. De koffie die met dit apparaat is gezet smaakt nu beduidend beter, en ik hoef niet meer zo vaak te ontkalken. Ik ben dus zeer tevreden over de CalConditioner. Ook onze waterkoker en het Senseo apparaat hoeven nu minder vaak ontkalkt te worden. We zijn er inmiddels van overtuigd dat onze vaatwasser en wasmachine ook minder te lijden zullen hebben door kalkaanslag. De Philips Gourmet laat duidelijk zien dat uw product deugdelijk is. Ik begrijp alleen niet dat de Consumentenbond dit product niet aanbeveelt. Wij zijn in elk geval tevreden met het resultaat en zullen onze ervaringen doorgeven. De beste reclame is mond-tot-mond reclame.

Geiser ontkalken Dhr. A. Jackson uit Limburg
Elke drie tot vier maanden heb ik mijn geiser met azijn moeten behandelen om de kalkaanslag te verwijderen. Zo’n twee jaar geleden heb ik de CalConditioner op de hoofdleiding aangesloten en is azijn niet meer nodig geweest. De geiser doet nu dagelijks storingvrij zijn werk.

Senseo ontkalken Dhr. J. Zwaagstra uit Friesland
Drie maanden geleden heb ik de CalConditioner gekocht. Het apparaat overtrof al mijn verwachtingen. Ik heb van de folder 40 kopieën gemaakt en in de omgeving in de brievenbus gedaan. Nu wil ik een apparaat kopen voor mijn zoon die een huis gekocht heeft in Drenthe.

Leiding ontkalken Dhr. W. Burger uit Noord-Holland
Twee jaar geleden heb ik de CalConditioner op de waterleiding aangesloten en de laatste maanden hadden we weer veel last van kalkafzetting. Ik ben in de kelder gaan kijken en toen bleek dat de kelder onder water stond en de CalConditioner niet meer functioneerde. Daarom wil ik graag een nieuwe bestellen.

Waterontharder Magneet Dhr. W. Hendriks uit Middelharnis
Wij hebben hier behoorlijk hard water en daarom had ik een ontkalker gekocht die met een magneet werkt. In het begin leek dat even te werken maar dat was van korte duur. Toen ik hoorde van de CalConditioner die NIET met een magneet werkt maar met een steeds wisselend veld. Door de "niet goed geld terug" garantie durfde ik de gok wel te nemen en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Inmiddels hebben we het apparaat meer dan een jaar en het werkt naar volle tevredenheid.

Zwembad kalkaanslag Mw. J. Pietersen uit Noord-Holland
Ik bel u alleen even om te zeggen dat ik uw apparaat een fantastische vinding vind en dat het uitstekend werkt, want ook bestaande kalkaanslag op de douchewand is nu gemakkelijk te reinigen.

Kalkaanslag douche Dhr. P. Koopmans uit Gelderland
Enige tijd geleden heb ik samen met de buren de CalConditioner aangeschaft, in uw documentatie staat dat er na zes weken resultaat te zien moet zijn, wij bemerkten al na twee weken dat de thee beter smaakt en de douchekop goed blijft sproeien.

Ontkalken met azijn Mw. J. v.d. Berg uit Zeeland
In het begin was mijn man nogal sceptisch over de aankoop van de CalConditioner, maar hij heeft gezien dat onze handdoeken na de plaatsing van het apparaat duidelijk witter zijn dan die daarvoor gewassen zijn, ook het koffiezetapparaat blijft zonder onderhoud goed werken.


Bedrijven die een Industriële CalConditioner kochten:

All Sports

Amstelveen

Amsterdams Waterleiding Bedrijf

Amsterdam

Antonius Ziekenhuis

Sneek

Atag verwarming

Lichtenvoorde

Billiton Research BV

Rijswijk

General Electric

Bergen op Zoom

Golfbaan Denia

Spanje

Hero Conserven

Breda

Hotel Central

Brunssum

Indoor Ski Heemskerk

Heemskerk

Inland Waterway Hollidays

Luxemburg

KLM

Schiphol

Koninklijke Marine

Den Helder

Mars Chocolade

Veghel

Mercure hotel

Breda

Mercure hotel

Nijmegen

N.A.M. aardolie maatschappij

Tilburg

N.V. Luchthaven Schiphol

Schiphol

Nieuw Unicum

Zandvoort

Revalidatiecentrum Rijnmond

Rotterdam

Sint Lucasziekenhuis

Winschoten

Sint Maartenskliniek

Nijmegen

SWOZ

Amsterdam

Thialf Stadion

Heerenveen

TU Delft

Delft

Vaillant

Papendrecht

Vakantiepark Twenhaarsveld

Holten

Verpleeghuis Bornholm

Hoofddorp

Vredestein Rubber

Maastricht

Waterbedrijf gemeente Groningen

Groningen

Waterleidingmaatschappij

Tilburg

Waterschap Regge en Dinkel

Almelo

Woningbouwvereniging

Valkenburg

Woningstichting de Schaapman

Houten

Woningstichting Den Helder

Den Helder

Zorgcentrum

Kollumerland