Waterontharder ervaringen en referenties

tips: kalkaanslag verwijderen douchekop

De beste referenties zijn natuurlijk mensen die onze waterontharder aanprijzen omdat ze positieve ervaringen hebben. Bijvoorbeeld op het forum van mensen met een huisje in Hongarije waar het water ook erg hard is: Hongarije forum en op onze facebook pagina. Sinds kort zijn we aangesloten bij de stichting webwinkelkeur, daar staan de meest recente beoordelingen.

Voor 16:00 besteld morgen in huis
Gratis verzending binnen de EU
Verzenden met PostNL
Veilig betalen met ideal en Paypal
90 dagen niet-goed-geld-terug
Altijd voldoende voorraad
3 jaar garantie
Eenvoudig zelf monteren

Aanrader | Domis

✔ Aanrader

+ Goede kwaliteit

+ Eenvoudige montage

+ Bespaart energie

- Stopcontact nodig

Aanrader | HarryM

✔ Ik raad dit product aan

+ Verdient zichzelf terug

+ Simpel te plaatsen

+ Niet meer ontkalken

- Geen

Aanrader | MajaKS

✔ Aanrader

+ Bespaart poetswerk

+ Geen lauwe koffie meer

+ Zacht wasgoed

- Geen

Aanrader | Niekus

✔ Gekocht op advies kennis

+ Ketel gebruikt minder gas

+ Ketel gaat langer mee

+ Geen aanslag vaatwasser

- Geen

Aanrader | TJans

✔ Aanrader

+ Kompleet

+ Voorkomt kalkaanslag

+ Bespaart energie

- Moet op stroom

Aanrader | WimK

✔ Goed

+ NL gebruiksaanwijzing

+ Makkelijke montage

+ Minder poetsen in huis :)

- Kleur grijs

Aanrader | Doortje

✔ Aanrader voor zwembad

+ Geen kalkbodem meer

+ Levensduur pomp en filter

- Geen

Aanrader | Henk34

✔ Ik raad dit product aan

+ Scheelt schoonmaakuren

+ Eenvoudig te plaatsen

+ Lagere energierekening

- Geen

Beoordelingen CalConditioner

Informatie website9,0
Montage9,8
Prijs / kwaliteit9,5
Resultaat9,4

96% beveelt CalConditioner aan

Naar de webshop Koop onze CalConditioner waterontharder bij Bol.com Volg ons op facebook Veilig kopen gegarandeerd


Kalkaanslag tegels Dhr. P. Nuijten uit Drente
Dit zou je kado moeten krijgen van de energieleverancier in plaats van een thermostaat. Hier heb je tenminste wat aan. Hiermee bespaar je echt op energie.

Kalkaanslag tegels Mevr. C. Terpstra uit Friesland
Het was me wel opgevallen dat de wasmachine er steeds langer over deed om klaar te komen maar ik had me niet gerealiseerd dat dat door kalkaanslag kwam. Na een half jaar een CalConditioner gebruikt te hebben is de wasmachine een kwartier eerder klaar. Dat is allemaal tijd dat hij water warm maakt. Dat bespaart dus veel stroom.

Kalkaanslag tegels Dhr. T. Boeré uit Noord-Brabant
Aankoop van de CalConditioner heeft er toe geleid dat onze inmiddels zestien jaar oude gas boiler in het begin steeds heter water ging leveren en het daarom noodzakelijk was de thermostaat kouder af te stellen.

Gourmet Dhr. Maurice H. uit Borculo.
Wij waren nogal sceptisch over de werking van de CalConditioner, ook al was de uitleg op de site over de werking overtuigend. Al snel vonden wij dat de smaak van ons kraanwater was verbeterd, maar wij waren op zoek naar een meer concreet bewijs. Ik woon in Borculo, waar het water zo hard is, dat wij 1 maal per 2 weken het Philips Gourmet koffiezet apparaat moesten ontkalken met schoonmaakazijn. Als ik dat niet deed liep het water niet meer door. Binnen 3 dagen na het schoonmaken zat er bovendien een witte aanslag op de binnenkant van het glazen waterreservoir. De koffie die met dit apparaat is gezet smaakt nu beduidend beter, en ik hoef niet meer zo vaak te ontkalken. Ik ben dus zeer tevreden over de CalConditioner. Ook onze waterkoker en het Senseo apparaat hoeven nu minder vaak ontkalkt te worden. We zijn er inmiddels van overtuigd dat onze vaatwasser en wasmachine ook minder te lijden zullen hebben door kalkaanslag. De Philips Gourmet laat duidelijk zien dat uw product deugdelijk is. Ik begrijp alleen niet dat de Consumentenbond dit product niet aanbeveelt. Wij zijn in elk geval tevreden met het resultaat en zullen onze ervaringen doorgeven. De beste reclame is mond-tot-mond reclame.

Geiser ontkalken Dhr. A. Jackson uit Limburg
Elke drie tot vier maanden heb ik mijn geiser met azijn moeten behandelen om de kalkaanslag te verwijderen. Zo’n twee jaar geleden heb ik de CalConditioner op de hoofdleiding aangesloten en is azijn niet meer nodig geweest. De geiser doet nu dagelijks storingvrij zijn werk.

Senseo ontkalken Dhr. J. Zwaagstra uit Friesland
Drie maanden geleden heb ik de CalConditioner gekocht. Het apparaat overtrof al mijn verwachtingen. Ik heb van de folder 40 kopieën gemaakt en in de omgeving in de brievenbus gedaan. Nu wil ik een apparaat kopen voor mijn zoon die een huis gekocht heeft in Drenthe.

Leiding ontkalken Dhr. W. Burger uit Noord-Holland
Twee jaar geleden heb ik de CalConditioner op de waterleiding aangesloten en de laatste maanden hadden we weer veel last van kalkafzetting. Ik ben in de kelder gaan kijken en toen bleek dat de kelder onder water stond en de CalConditioner niet meer functioneerde. Daarom wil ik graag een nieuwe bestellen.

Zwembad kalkaanslag Mw. J. Pietersen uit Noord-Holland
Ik bel u alleen even om te zeggen dat ik uw apparaat een fantastische vinding vind en dat het uitstekend werkt, want ook bestaande kalkaanslag op de douchewand is nu gemakkelijk te reinigen.

Kalkaanslag douche Dhr. P. Koopmans uit Gelderland
Enige tijd geleden heb ik samen met de buren de CalConditioner aangeschaft, in uw documentatie staat dat er na zes weken resultaat te zien moet zijn, wij bemerkten al na twee weken dat de thee beter smaakt en de douchekop goed blijft sproeien.

Ontkalken met azijn Mw. J. v.d. Berg uit Zeeland
In het begin was mijn man nogal sceptisch over de aankoop van de CalConditioner, maar hij heeft gezien dat onze handdoeken na de plaatsing van het apparaat duidelijk witter zijn dan die daarvoor gewassen zijn, ook het koffiezetapparaat blijft zonder onderhoud goed werken.