Waterontharder - Voor comfort en besparing

tips: kalkaanslag verwijderen douchekop

Een waterontharder is een weldaad voor uw huid Onze waterontharders voor huishoudelijk gebruik zijn ontwikkeld voor alle woningen. De basisgedachte is “voorkomen is beter dan genezen”. Een CalConditioner waterontharder heeft alleen maar voordelen. Zacht water is fijn voor uw huid, uw haren en uw wasgoed. Zacht water merk je ook direct aan de energierekening. De CalConditioner voorkomt niet alleen kalkaanslag maar lost ook bestaande problemen met kalkaanslag op en dat merkt u aan uw energierekening. Onze waterontharders zijn hier te koop.

Waterontharden is energie besparen

Een waterontharder helpt bij energie besparenEen schonere vaat, zachtere was, minder droge huid, dat zijn slechts een paar direct merkbare voordelen van de CalConditioner waterontharder. Andere waterontharders filteren de (broodnodige) gezonde mineralen uit het water. De CalConditioner waterontharder maakt kalk onschadelijk met behoud van de gezonde mineralen. Hoe dat werkt? De CalConditioner waterontharder wijzigt de elektromagnetische lading van de kalkdeeltjes in het water. De gezonde calcium- en magnesium-mineralen slaan dan niet meer neer in uw apparatuur en leidingen, maar blijven wel behouden in het drinkwater, goed voor uw gezondheid, goed voor uw leidingen maar ook goed voor uw portemonnee. Want schone apparatuur en leidingen bespaart tot wel 30% op energie en voorkomt dure reparaties.

Waterontharden is tijd besparen

tijd overhouden voor leuke dingenOok houdt u veel meer tijd over, want de vervelende poetsklus met stinkende chemicaliën om kalkaanslag te verwijderen hoeft niet meer. Minder vaak een vrije dag opnemen om te wachten op een monteur want kalkaanslag is de hoofdoorzaak van voortijdig overlijden van uw vaatwasser, wasmachine, boiler en cv ketel. Eindelijk meer tijd voor de leuke dingen van het leven. Uw badkamer, keuken en toilet wekelijks bijhouden in minder dan 5 minuten? Het kan nu! Kijk in onze waterontharder shop

Waterontharder zelf plaatsen

zelf monterenZelf monteren is eenvoudig en binnen een paar minuten gedaan. Er worden geen leidingen onderbroken en u hebt er geen speciale kennis of handigheid voor nodig. Alles wat u nodig hebt zit in de verpakking. Bestellen kunt u rechtstreeks bij ons doen. De CalConditioner waterontharder kan op koper, kunststof en/of op aluminium leidingen worden geplaatst. Alle modellen voor huishoudelijk gebruik zijn altijd uit voorraad leverbaar en worden gratis verzonden.

Waterontharder verhuizen

Verhuizen? Geen probleem. Zo gemakkelijk als het was om de CalConditioner waterontharder te monteren, zo gemakkelijk is het ook om de CalConditioner waterontharder te demonteren om mee te nemen naar uw nieuwe woning. Naast de waterontharders bieden we ook speciale verlengkabels aan om de waterontharder op moeilijke plaatsen te kunnen monteren, zoals bijvoorbeeld de kruipruimte. Verlengen kan tot 10 meter.

Samenvatting

Uw kostbare apparaten zoals uw wasmachine en andere warmwater-apparaten gaan niet alleen veel langer mee, ze gaan ook nog eens veel minder energie verbruiken. U bespaart tot 50% op schoonmaakartikelen en u bespaart op dure reparaties. De besparing op energie alleen al is zo groot dat u de aanschaf binnen een jaar terugverdient. Wacht niet langer en bestel uw CalConditioner waterontharder nu.

Onze waterontharders zijn op deze website te koop maar ook te koop bij bol.com